O Nama

Vrtlarija Šarić d.o.o, prisutna je na tržištu Bosne i Hercegovine,  više od 20 godina. Osnovana je 1996 godine u Livnu i rad je započela proizvodnom djelatnošću.  Tijekom godina, poduzeće je proširilo obim poslovanja, te danas posluje kao poduzeće čija je osnovna djelatnost veleprodaja, maloprodaja i distribucija sobnog i vanjskog bilja.  Dugogodišnji napredak rezultat je vizije vlasnika, Ante Šarića, čija se poslovna strategija temelji na konstantnom praćenju tržišnih potreba za cvijećem. Našim kupcima, osiguravamo vrhunsku kvalitetu i širok izbor cvijeća od renomiranih dobavljača i uzgajivača iz Nizozemske i Ekvadora.

Proizvodnja

Proizvodnja ukrasnog bilja, odvija se u suvremenom stakleniku koji je opremljen modernom tehnologijom prihranjivanja, provjetravanja, zasjenjivanja, zalijevanja, grijanja te zaštite bilja. Stalnim usavršavanjem te modernizacijom objekta i same proizvodnje postižemo vrhunsku kvalitetu priozvoda. Cvijeće i ukrasno bilje uzgajamo tokom cijele godine. U proljeće uzgajamo trajnice, pelargonije, begonije, tagetesi, itd… a u zimskom periodu Božićne zvijezde.

Veleprodaja

Veleprodajna djelatnost, odvija se u skladišnom objektu smještenom pored magistralnog puta Livno-Split, u Gospodarskoj zoni-Jug, dok je maloprodaja raspoređena u dvije poslovnice. Direktni smo uvoznici rezanog cvijeća iz Nizozemske, Italije, Ekvadora itd., i upravo iz tog razloga raspolažemo ukupnim asortimanom potrebnim svakom cvjećaru i cvjetnom ateljeu.

Maloprodaja

Maloprodajna djelatnost raspoređena je u dvije poslovnice, od kojih se jedna nalazi u  sklopu veleprodajnog skladišta  (Vrtni Centar-Li), a druga u sklopu Prodajnog centra Ivanović (Cvjetni studio A-S). Pored sobnog i rezanog cvijeća, u prodaji se nalaze buketi, aranžmani, te različit asortiman ukrasnih vaza i  repromaterijala.

Distribucija

Distributivna djelatnost Vrtlarije Šarić odvija se svakodnevno, zahvaljujući modernom i opremljenom voznom parku koji ispunjavaju najviše Europske standarde o kvaliteti cvijeća. Cvijeće se dostavlja diljem Bosne i Hercegovine, doslovno, ”na vrata”, kako biste izravno kupili željene proizvode iz dostavnih vozila. Raznolikim zahtjevima naših kupaca pristupamo profesionalno i odgovorno.

Vjenčanja

Vrtlarija Šarić na jedinstven način pristupa oblikovanju i dizajniranju svih cvjetnih dekoracija. Da bi vaš najvažniji dan života uistinu bio poseban, izrađujemo vjenčane bukete, revere, narukvice, aranžmane, dekoriramo automobile, restorane, crkve, okućnice itd.  Dizajn, model i boju naših proizvoda prilagođavamo Vašim željama.

U našim uredima pokazat ćemo vam najnovije vrste cvijeća, uz prezentaciju slika sa vjenčanja koje smo radili. Nastojimo odgovoriti na sve postavljene zahtjeve te kvalitetom pratiti aktualne trendove posvećujući pažnju čak i najmanjim detaljima prilikom izrade.

Pogrebne Usluge

Vrtlarija Šarić, pored veleprodajne i maloprodajne aktivnosti, više od 20 godina je uz svoje klijente i onda kad im je najteže. Bavimo se organizacijom kompletne sahrane, organizacijom prijevoza i ishođenjem sve potrebne dokumentacije za prijevoz pokojnika u zemlji i inozemstvu. Prijevozna usluga dostupna je svakodnevno. Posjedujemo dva vozila za prijevoz pokojnika.

U svojem izložbenom prostoru, nudimo Vam, širok asortiman pogrebne opreme. Naše dugogodišnje iskustvo pomaže Vam u organizaciji dostojanstvenog posljednjeg ispraćaja Vaših dragih pokojnika.